Χαιρετισμός Δημάρχου
Share

Χαιρετισμός Δημάρχου Ιωάννη Γ. Γρυπιώτη

Αγαπητοί φίλες και φίλοι επισκέπτες,

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του διευρυμένου Δήμου Ευρώτα και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση. Η δημιουργία και λειτουργία της επιβεβαιώνει την προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τη διοικητική ικανότητα του Δήμου μας, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα και δίνοντας έμφαση στην προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Επίσης μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση, ο νέος Καλλικρατικός Δήμος μας, ανοίγει μια πύλη στην επικοινωνία με τους κατοίκους, τους επισκέπτες και φίλους του Δήμου Ευρώτα.

Η πύλη του Δήμου μας, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συμμετέχει ενεργά και ισότιμα στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα και παρέχει τη δυνατότητα έγκαιρης και πληρέστερης πληροφόρησης για τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητες και το έργο μας.
Ο επιτυχημένος δικτυακός τόπος, είναι ένας δυναμικός οργανισμός, που δε μένει στατικός και ανεξέλικτος, αλλά ανανεώνεται και εμπλουτίζει το περιεχόμενο του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Αυτό ακριβώς φιλοδοξούμε να καταφέρουμε και εμείς.
Ο Δήμος μας θέλει την τεχνολογία στην υπηρεσία του Πολίτη, στο επίκεντρο των εξελίξεων των έργων και των δράσεων και της άμεσης επικοινωνίας με το Δήμο.

Καλή σας πλοήγηση!

Φιλικά

Ο Δήμαρχος Ευρώτα
Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης

Διαβάστε επιπλέον:
 - Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης Βιογραφικό Σημείωμα